van de barbecue,Tonijnspies

Tonijnspies van de barbecue heerlijk op smaak gebracht met citroen

 Ingredienten:

  • 250 gram verse tonijn in blokjes
  • 4 plakjes citroen in kwarten
  • 1 dunne courgette in plakken van 1 cm
  • marinade van 3 eetl olie en 1 eetl gedroogde Italiaanse kruiden
  • Zeezout

Bereiding:

  • Steek de tonijn, de citroen en de courgette om en om op een spies.
  • Bestrijk de spiesen met de marinade
  • Rooster ze in 4 a 6 minuten gaar
  • Eventueel bestrooien met zeezout

Notitie:

Rooster tonijn op laag vuur zodat het vlees langzaam gaar wordt.
Rooster de tonijnspiezen eventueel op aluminiumfolie zodat ze niet te droog worden en aan het rooster blijven zitten

Eet smakelijke !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *