Chocolade en kokos swirl koekjes


Chocolade en kokos swirl koekjes

Dit recept is super lekker en makkelijke te bereiden deze versie van swirl koekjes zijn lekker zoet omdat we Nutella (chocolade pasta ) en kocos gebruiken en als je van nog zoeter hou is het ook lekker om wat poedersuiker er over heen te strooien .

Klaar in 27 minuten

Ingrediënten

Porties: 12
  • 250 gr zelfrijzend bakmeel
  • 4 el poedersuiker
  • 2 eetlepels koude boter
  • 125 ml melk
  • 3-4 eetlepels Nutella
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • melk om te bestrijken

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 12 minuten

1. Voor verwarm de oven op 200 ° C / gasoven stand 6 en bedek een bakplaat met bakpapier.
2. Meng het meel, poedersuiker en boter in een keukenmachine tot het lijkt op verse broodkruimels.
3. Mix 125 ml melk erdoor tot het goed gemengd is en leg op een met bloem bestoven werkvlak. Vorm tot een rechthoek en rol uit tot een ongeveer 25 x 40 cm lap.
4. Besmeer het deeg met Nutella en strooi er kokos over.
5. Rol het deeg op en zet 15 minuten in de koelkast.
6. Snijd de rol in plakjes van 1-2cm dik en leg ze op de bakplaat.
7. Bestrijk de bovenkanten met melk en strooi er een beetje extra kokos over heen .
8. Bak 12 minuten of tot dat ze goudbruin zijn. Laat afkoelen en serveer.
Eet smakelijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *