Turkse mini pizza


 

24 x Turkse mini pizza .doe is wat geks ! en maak er een feestje van !

Ingrediënten

400 g kant-en-klaar pizzadeeg
250 g rundergehakt
1 el olie
1 teentje knoflook
1 ui
zout en peper
paprikapoeder
1 el tomatenpuree
400 ml gezeefde tomaten
2 tomaten
100 g komkommer
150 ml yoghurt

Bereidingswijze

Laat het deeg in ca. 10 min. op kamertemperatuur komen.Rul het gehakt in 1 el olie. Pel en snipper de ui en de knoflook en bak ze kort mee. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Blus af met de gezeefde tomaten. Kook in tot een dikke saus.

Warm de oven voor (el 225°C, hl 200°C, gas 4). Rol het deeg uit en steek er 24 minipizza`s (ca. 6 cm) uit. Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik. Verdeel er het gehakt overheen en zet 10-12 min. in de oven.

fijne dag en eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *