Lasagnette makkelijke versie van lasagne


een snelle en makkelijke versie van lasagne,Lasagnette uit de koekenpan

Lasagnette is Goedkoop en makkelijk te bereiden, en iedereen houdt ervan ! Een betje geraspte kaas er bij serveren is ook lekker maar hoeft niet .

Klaar in 45 minuten.   Een makkelijke maaltijd

Ingrediënten

Porties: 4

  • 450 gr rundergehakt
  • 950 ml water
  • 3 rundvleesbouillonblokjes
  • 7 ongekookte lasagnebladen, in stukken gebroken
  • 1 blik (300 gr) gecondenseerde (ingedikte) tomatensoep
  • 1 ui, versnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 theelepel maizena
  • 1 snufje zout (naar smaak)

 Bereidingswijze

Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 35 minuten

  • 1.  Bak, al roerende, de gehakt in een grote koekenpan op middelhoog vuur bruin, ongeveer 10 minuten; overtollig vet uitlekken. Voeg het water toe, breng aan de kook, en roer de bouillonblokjes er doorheen, tot de blokjes zijn opgelost. Voeg de stukjes lasagne, tomatensoep, ui, knoflook, Italiaanse kruiden en zwarte peper toe. Zet het vuur laag, en laat de lasagnette sudderen tot de stukken lasagne zacht zijn geworden , ongeveer 10 minuten.
  • 2. voeg al roerende de maïzena toe in een kopje met een klein beetje kout water tot deze is opgelost. Giet het kopje in de pan, en laat de gehele saus indikken, ongeveer 3 minuten. Breng het dan nog wat op  smaak met wat zout .

Eet smakelijke !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *