Makkelijke viscurry


Makkelijke viscurry

Een goeie stoofpot bereid met witte vis. Deze smaakt het best met gestoomde rijst en een salade.

Klaar in 25 minuten

Ingrediënten

Porties: 2

  • 1 1/2 theelepel plantaardige olie
  • 1 kleine ui, dun gesneden
  • 5 eetlepels versgeraspte gember
  • 5 eetlepels uitgeperste knoflook
  • 1/3 theelepel kurkuma
  • 500ml kokosmelk
  • 1 theelepel zout
  • 500g witte vis, in blokjes
  • 1 tomaat, in stukjes
  • 1 eetlepel versgehakte korianderblaadjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 10 minuten

1. Verhit olie in een grote koekenpan. Bak de uien bruin.

2. Voeg gember en knoflook toe.

3. Breng het op smaak met kurkuma en schenk de kokosmelk erbij. Laat koken op een laag vuur en voeg dan het zout en de vis toe. Kook tot de vis gaar is, in 5 tot 10 minuten. Voeg tomaat en korianderblaadjes vlak voor het opdienen toe.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *