Chili vegetarisch


Chili Vegetarische

Een makkelijke maaltijd

Dit is een makkelijke basis recept en vleeseters zullen niet snel merken dat het vegetarisch is !

Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 1 uur. En klaar is kees !

Ingrediënten

Porties: 6

  • 350g Quorn Fijn gesneden
  • 2 (400g) blik zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
  • 2 (400g) blik kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
  • 1 (400g) blik borlotti bonen
  • 2 (400g) blik tomatenblokjes
  • 340ml tomatensap
  • 5 uien, grof gesneden
  • 3 eetlepels chilipoeder
  • 1 1/2 eetlepels gemalen komijn
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt of 1 el knoflookpoeder
  • 2 laurier blaadjes
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 1 uur

1. Doe alle ingrediënten in een grote pan. Breng zachtjes aan de kook, doe de deksel op de pan. Laat de chilli minstens 1 uur sudderen alvorens op te dienen.

Eet smakelijke ! Funcooking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *