tortilla


en licht voorgerecht of tussendoortje met pit. Snijd de jalapenopepers in fijne stukjes en verdeel ze naar smaak over de tortilla.

Klaar in 15 minuten

Ingrediënten

Porties: 6

  • 3 avocado’s, geschild, ontpit en gepureerd
  • 1 kleine ui, in stukjes
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 12 tortilla’s (van maïsmeel of gewoon meel)
  • 1 bosje verse koriander, fijngesneden
  • jalapenopepers uit pot, uitgelekt en in stukjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 5 minuten

1. De oven voorverwarmen op 160°C/gasstand 3.

2. In een middelgrote kom avocado, ui en knoflook mengen.

3. Tortilla’s in aluminiumfolie verpakken in 2-5 minuten in de voorverwarmde oven verhitten.

4. Het avocadomengsel over de tortilla’s smeren en tot een wrap rollen. Garneren met koriander en jalapenopepers (naar smaak).

Tip:

Als je hier een hoofdgerecht van wilt maken, serveer dan met gegrilde kip, tomaten en salade in de wrap.

Eet smakelijke !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *