vegetarische pasta


Zo simpel, heerlijk, voordelig én snel klaar!


Ingrediënten

  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 1 bakje (250 gram) cherry tomaatjes, liefst overrijp, gehalveerd
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 el gemengde Italiaanse kruiden
  • klein handje baslilicumblaadjes
  • 2 el olijfolie
  • 150-200 gram pasta
  • peper en zout
  • kaas naar smaak (bv feta, parmezaanse, cheddar)

Bereidingswijze

Zet een ruime pan water voor de pasta op.
Fruit in de olijfolie heel langzaam de ui en knoflook, tot deze zacht en zoet zijn. Voeg de balsamico azijn, suiker  en tomaatjes toe en laat het 10 minuutjes inkoken.

Ondertussen kook je de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en schep dit met de saus door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi met de kaas naar keuze en de basilicum.

Zo simpel, heerlijk, voordelig én snel klaar!

Eet smakelijke !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *