Vegetarische wraps


Vegetarische wraps als hoofdgerecht, dit recept is met quorn (vleesvervanger)

40 Minuten en klaar is kees!

 

 

Ingrediënten:

Porties: 4
  •  200 gr – 250 gr quorn (vleesvervanger verkrijgbaar in supermarkt)
  •  bekertje zure room
  •  1 ui
  •  1 prei
  •  1 paprika
  •  olijfolie om in te bakken
  •  plusm 1 dl water
  •  250 gr gare restje groente bv courgette/wortel/knolselderie
  •  4 wraps
  •  z akje tortilliachips
  •  100 gr geraspte kaas
  •  kruiden peper/zout/ basilicum/knoflook vers of poeder en evt sambal

Bereidingswijze:

Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 30 minuten

1. Snij de ui/paprika en prei in kleine stukjes en roerbak ze in de olijfolie gaar.
2. Zure room en water eronder roeren, evt. meer water toevoegen maar het mag NIET te vochtig worden.
3. Voeg de kruiden erbij naar smaak.
4. Gare groenten en quorn erbij doen en goed door elkaar roeren.
5. Wraps vullen met het mengsel dichtvouwen dan in de ovenschaal en kaas erover strooien .
6. 10 min in de oven op 175 graden.
7. Eet er de tortillachips bij. Heerlijk met een frisse salade of stokbrood met tapenade
Eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *