gevulde omeletrol

Met dit heerlijk recept kun je eindeloos combineren met de ingrediënten die je eraan toevoegt. Dit is goed als bijgerecht toe te voegen aan de maaltijd  wanneer je even geen zin hebt in een stuk vlees, en zo wel dan kan het ook als voorgerecht . Je kunt dit ook goed koud eten en bijvoorbeeld als hapje serveren. Kortom je kan er allerlei kanten mee op!

 

Tijd: 10 min

Personen: 3-4

Benodigdheden: 

  • 4  Eieren
  • 1  Bosui
  • 1  Blik tonijn
  •  Halve komkommer
  •  1 Verse rode peper
  •  Snufje zout en peper
  •  Satéprikker

Makkelijke,recepten,gerechten,simpel,recept,snel,maaltijd,simpele,gevuldomeletrol,maaltijden,

 

 

 

 

Bereidingswijze: 
snij het bosuitje, de rode peper en de halve komkommer. Snijd ze in kleine stukjes.gevuldeomeletrollen recept
Dit meng je daarna in een bakje met de tonijn. Dit wordt dan de vulling voor de omelet Rollen. Je kunt er uiteraard  voor kiezen om een andere lekkere vulling te maken, bijvoorbeeld een roomkaas vulling met wat ui en paprika.ook lekker zo kun je eindeloos variëren
gevuldeomeletrollen recept
Daarnaar maakt u nog twee omeletten. Breek 4 eieren in een grote kom en hutsel deze even tot het eigeel mooi is verdeeld. Doe de helft van het ei in een koekenpan en bak de omelet in ongeveer 3-5 minuten mooi gaar.
Tot slot vul je het omelet met de vulling (naar keuze) en rol je deze mooi op en drukt u er een satèprikkertje in . Het gerechtje is klaar om te worden geserveerd. Wanneer u er  een lekker borrelhapje van maakt, kunt u het beste het omeletrolletje in 6 stukjes snijden en er een satéprikkertjes in steken.
gevuldeomeletrollen
Eet smakelijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *